Privatnost

 

Politika Privatnosti

KOPF SPORT DOO (u daljem tekstu "vlasnik", "mi", "naš") je vlasnik domena i odgovorni urednik sаjta "kopfsport.net" (u daljem tekstu "sajt"). U ovom tekstu informisaćete se o našim uslovima korišćenja, prezentaciji sadržaja, politici privatnosti, prikupljanju i deljenju ličnih podataka sa trećom stranom i druge važne informacije.

Sadržaj

Sadržaj sajta je informativnog karaktera, sa ciljem da se naši klijenti lakše i bolje upoznaju sa našom delatnošću, našim proizvodima i uslugama. Sve fotografije ("slike") su ilustrativnog karaktera, sa ciljem da prezentuju određeni artikal ili grupu srodnih proizvoda. Trudimo se da svi proizvodi budu deklarisani tačno, ali ne odgovaramo za eventualne greške u opisu proizvoda.

Politikа zaštite privаtnosti

Sajt može prikupljati ili prikuplja podatke koji Vas mogu identifikovati na određeni način (ime i prezime, email adresa, fizička adresa, brojevi telefona, IP adresa, podaci o Vašem računaru (pregledač (browser), operativni sistem, mobilni uređaj)). Ovi podaci se smatraju poverljivim i ne delimo ih sa trećom stranom ni pod kojim uslovima.

Agregirani podaci koji ne sadrže lične podatke i koji se ne mogu povezati sa aktivnošću za neku određenu ličnost se čuvaju neograničeno dugo (npr. ukupan broj pregleda određene strane, ukupno vreme provedeno na sajtu u toku dana/nedelje/meseca i slično).

Dodatno, naš server prema dizajnu automatski beleži sve zahteve ka sajtu (posete) u vidu datuma, vremena i IP adrese, koji se arhiviraju i čuvaju do 8 nedelja, nakon čega se automatski brišu.

Podaci prikupljeni pomoću web analitike se mogu iskoristiti za svrhe marketinga, promocije novih proizvoda i usluga, određenih akcija, praćenje posećenosti sajta i drugo. U slučaju promocija i obaveštenja o novitetima, biće Vam ostavljena mogućnost da se prijavite ili odjavite u bilo kom trenutku.

Opcija da odustanete od praćenja putem Google analitike:
Molimo posetite sledeću URL adresu za više informacija i opcije:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Opcija da odustanete od praćenja putem naše interne analitike:
 

Cookies ("kolačići")

Kolačići su male datoteke (fajlovi) koji se skladište u Vašem pregledaču (browser-u) prilikom posete našeg sajta. Sajt koristi "kolačiće" za ispravno funcionisanje određenih delova sajta, bez kojih to ne bi bilo moguće. Više o kolačićima pročitajte na posebnoj strani:

https://www.kopfsport.net/cookies

Sigurnost podataka

Sigurnost Vaših ličnih podataka je veoma važna za nas, ali ni jedan metod prenosa podataka putem interneta nije 100% siguran. Mi se trudimo da zaštitimo Vašu komunikaciju sa sajtom na najbolji mogući način koji nam je dostupan, ali ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

Kontakt

Ukoliko imate neke nedoumice ili pitanja u vezi uslova korišćenja, možete nas kontaktirati putem forme na kontakt stranici ili telefonom.

Korišćenjem nаšeg sаjtа, pristаjete i slаžete se sа navedenim uslovimа korišćenjа.

Datum poslednje izmene: 18 Jul 2023

 


Tel